Адреса: м. Кременчук, вул. Лейтенанта Покладова, 3       E-mail: info@kr-osvita.gov.ua
 
 
Наші друзі

Освітні заклади запрошують провести у жовтні Урок добра

Освітні заклади запрошують провести у жовтні Урок добра
 3-7 жовтня учням та педагогам пропонують поговорити про гуманне та відповідальне ставлення до тварин

БФ «Щаслива лапа» запрошує навчальні заклади долучитись 3-7 жовтня 2022 року до улюбленого всіма педагогами та учнями Уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.
Адже Урок доброти не лише є антистресовим та дарує школярам відчуття єдності у площині добра, але і виховує одні з головних людських якостей – добро, відповідальність, гуманність та альтруїзм.
Деталі проведення заходу
Захід можна провести як в очному, так і в онлайн форматі!
Якщо навчальний заклад має бажання долучитись до проведення ІІІ Міжнародного уроку доброти необхідно:
1. Заповнити заявку на участь за посиланням (до 07.10.22 р.) – https://cutt.ly/MX87bth (від навчального закладу подається 1 заявка).
2. Провести в очному або онлайн форматі «урок доброти», присвячений саме безпритульним котам та собакам 3-7 жовтня 2022 року.
3. Зробити фотографії або скрін екрану проведення уроків (по 1 фото/зображенню з кожного класу) та надіслати їх на електронну адресу – bioetika@happypaw.ua (до 10.10.22 р.). В листі з фотографіями мають бути зазначені: назва навчального закладу, місто, кількість проведених уроків (відповідно до кількості фото).
На фото/скріні екрану має бути видно, що проходить саме «урок доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин (собак та котів).
Сертифікат для навчального закладу буде надіслано на електронну пошту зазначену при реєстрації протягом 1,5 міс. після завершення Уроку доброти. Якщо ви не отримаєте сертифікат протягом 1,5 міс. зателефонуйте або напишіть нам.
!У разі якщо фотографії будуть надіслані невчасно, на фото не буде відображено саме урок доброти про собак та котів, або у листі будуть відсутні дані про заклад освіти, організатори залишають за собою право не надсилати навчальному закладу електронний сертифікат учасника.
Участь в заході автоматично надає згоду на обробку персональних даних учасника в процесі проведення заходу.
Надаючи звіт з фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Учасник несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.
Де переглянути та скачати безкоштовні матеріали до Уроку доброти?
Всі новинки 2022 року (цікаві ігри, аудіоказки, конспекти інтерактивних уроків від вчителів) та вподобані вами раніше тематичні розробки представлені на нашому сайті - https://happypaw.ua/ua/bioethics/teaching-materials
Розкажіть про участь в Уроці доброти друзям
За бажанням після проведення заняття Ви можете зробити публікацію в Facebook про участь Вашого навчального закладу у «ІІІ Міжнародному уроці доброти», додавши фото з уроку, свої враження та хештеги #урок_доброти2022 #happypaw

Для участі освітньому закладу необхідно заповнити заявку  (до 7 жовтня) 
за за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZhRF0f0BuZOcnu8aHg8MUZwReYQ7QNRLjDXgfpS1uvXOCaw/viewform
Категория: Новини
Календар новин
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ваша думка
Авторизація


Статистика

 
 
  Офіційний сайт департаменту освіти м. Кременчука © 2011-2016
Розробка сайту - StroimWeb