Адреса: м. Кременчук, вул. Лейтенанта Покладова, 3       E-mail: info@kr-osvita.gov.ua
 
 
Наші друзі

У Кременчуці розпочався перший етап Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук

 У Кременчуці розпочався перший етап Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук

Сьогодні, 28 грудня, попри складнощі військового часу та постійні повітряні тривоги, в Кременчуці відбувається перший, міський, конкурсу, на якому юні науковці-дослідники можуть представити результати своїх трудів.

 

 

 

За словами Олени Сьомик, президента Кременчуцької філії МАНу, захист наукових робіт відбувається онлайн. Журі, що складається з провідних фахівців різноманітних наукових дисциплін, науковців вищої школи, а також педагогів загальноосвітніх закладів, оцінює роботу за такими критеріями: актуальність наукового дослідження, чіткість, логічність та послідовність викладеного матеріалу, наукова новизна, критичний аналіз досліджуваної теми, самостійність роботи учня тощо.

 

Захист відбувається за 17 напрямками та охоплює усі галузі знань - від точних наук до гуманітарних та технічної творчості.

Багато років Кременчуцька філія МАНу співпрацює з провідними науковцями Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського та фахівцями інших вишів, що є членами журі різноманітних секцій МАНу та членами журі.

Переможці міського етапу матимуть змогу представити Кременчук на наступному, обласному, етапі конкурсу-захисту.

У Кременчуці розпочався перший етап Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наукУ Кременчуці розпочався перший етап Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук

 

 

Категория: Новини
Календар новин
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ваша думка
Авторизація


Статистика

 
 
  Офіційний сайт департаменту освіти м. Кременчука © 2011-2016
Розробка сайту - StroimWeb