Адреса: м. Кременчук, вул. Лейтенанта Покладова, 3       E-mail: info@kr-osvita.gov.ua
 
 
Наші друзі

У Полтаві відзначили команду кременчуцьких МАНівців

У Полтаві відзначили команду кременчуцьких МАНівців

Почесні нагороди від керівництва обласної філії Малої академії наук отримали педагоги Кременчука, що підготували цьогорічних призерів всеукраїнського рівня, зокрема, ліцеї № 4, 10, 11, 17, а також президент Кременчуцькоъ філії Олена Сьомик.

 

У Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені МиколиГоголя учора, 27 вересня, урочисто нагородили переможців конкурсу ІІІ етапу Малої академії наук та науково-педагогічних працівників, які їх підготували.

 

Вітали присутніх заступниця голови обласної ради Лілія Руроєва, директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА Євген Кончаковський та президент Полтавського територіального відділення МАН, ректор Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка” Володимир Онищенко.

 

Лілія Руроєва у вітальному слові наголосила, що юні науковці області вкотре підтвердили потенціал Полтавщини у майбутній розбудові країни.

 

"Щиро вітаю від імені керівництва й депутатського корпусу обласної ради. Надзвичайно радує те, що всі 60 територіальних громад області були гідно представленні на конкурсі. Мала академія наук – колиска умів, талантів нашої області. І той результат, який продемонстрували на державному рівні учасники за підтримки їхніх наукових керівників, – вкотре підтвердив високий науковий потенціал нашого краю. Дякуємо батькам, які допомагають дітям зростати. Педагогам та науковим керівникам, які щоденно докладають зусиль для становлення й нових досягнень юнаків та дівчат. І учасникам – за старання і наполегливість. В умовах війни такі успіхи МАНівців області особливо цінні”, – зазначила Лілія Руроєва.

 

Як відомо, у 2023 році 61 юних науковців з Полтавщини взяли участь на державному етапі конкурсу. Призові місця вибороли 39 учасників, чималий внесок у це досягнення зробили кременчужани.

 

У Полтаві відзначили команду кременчуцьких МАНівців
У Полтаві відзначили команду кременчуцьких МАНівців

 


Категория: Новини
Календар новин
«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Ваша думка
Авторизація


Статистика

 
 
  Офіційний сайт департаменту освіти м. Кременчука © 2011-2016
Розробка сайту - StroimWeb