Адреса: м. Кременчук, вул. Лейтенанта Покладова, 3       E-mail: info@kr-osvita.gov.ua
 
 
Наші друзі

У Кременчуці шкільна та вища освіта поглиблюють співпрацю

 У Кременчуці шкільна та вища освіта поглиблюють співпрацю
26 жовтня Кременчук відвідали керівники Полтавського обласного департаменту освіти та обласної філії Малої академії наук.Високі гості побували в Кременчуцькому національному університеті ім. Михайла Остроградського, а також Кременчуцькому ліцеї №4 «Кремінь».
 
 
КрНУ ім. Михайла Остроградського в особі ректора Михайла Загірняка урочисто підписав угоду про співпрацю з комунальним закладом Полтавської обласної ради «Полтавська Мала академія наук учнівської молоді». Від імені обласного МАНу підпис поставив в. о. директора Валерій Биков.
Відвідали університет також директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА, к.е.н., доцент Євген Кончаковський; президент Полтавського територіального відділення Малої академії наук (МАН) України, д.е.н., професор Володимир Онищенко; методисти Полтавської філії МАНу.
За словами Олени Сьомик, президента Кременчуцької філії МАНу, що брала участь в урочистій церемонії, творча співпраця з вищою освітньою ланкою у педагогів і юних науковців шкіл налагоджена давно й дає хороші результати. Тож угода з КрНУ ім. Михайла Остроградського лише зміцнить цю співпрацю.
Далі високі гості вирушили до Кременчуцького ліцею №4 «Кремінь». Адже саме цей заклад дає високі результати на обласних та всеукраїнських конкурсах МАНу. Тож директору ліцею Тетяні Одерій та команді її заступників було чим поділитися з науковою елітою області. Домовилися про більш тісну співпрацю, що має й надалі приносити плідні результати щодо творчого розвитку шкільної молоді, підготовки юних науковців до серйозної роботи у вищій освітній і науковій ланках.
 
У Кременчуці шкільна та вища освіта поглиблюють співпрацю
 У Кременчуці шкільна та вища освіта поглиблюють співпрацю

Категория: Новини
Календар новин
«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Ваша думка
Авторизація


Статистика

 
 
  Офіційний сайт департаменту освіти м. Кременчука © 2011-2016
Розробка сайту - StroimWeb