Адреса: м. Кременчук, вул. Лейтенанта Покладова, 3       E-mail: info@kr-osvita.gov.ua
 
 
Наші друзі

Військові з Кременчука долучаються до освітнього процесу в школах

  Військові з Кременчука долучаються до освітнього процесу в школах2 квітня 2024 року Департамент освіти Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області та 117 окрема механізована бригада підписали меморандум про співпрацю.   Сторони домовилися спільно працювати у сфері військово-патріотичного виховання молоді міста. А саме: військові 117 бригади будуть допомагати освіті у проведенні занять з предмету «Захист України».

 

  «Сьогодні ми підписали меморандум про співпрацю з бойовою частиною, для якої місто Кременчук є домівкою. Зафіксували наміри довготривалої співпраці. Ми хочемо наповнити військово-патріотичний напрямок в освіті реальними історіями, реальними людьми, які героїчно нас захищають. У свою чергу, як волонтери ми готові усім можливим допомагати нашій 117 тій бригаді», - прокоментував подію директор департаменту освіти Геннадій Москалик.

 

   Одразу після підписання Меморандуму військові, які прибули безпосередньо з лінії фронту, провели заняття з учнями 11 класів на базі міжшкільного ресурсного центру. Дітям розповіли про бойовий шлях 117 бригади, яка вже 11 місяців поспіль виконує бойові завдання на лінії фронту. Показали та дали потримати в руках дрони, які сьогодні відіграють надзвичайно важливу роль на полі бою. Пояснили принципи застосування безпілотників. А також розповіли про основи надання першої домедичної допомоги.

 

  «Такі заняття дуже корисні. Бо одна справа навчання з підручника, а інша – побачити власними очима цю техніку, почути офіцерів і сержантів, які безпосередньо нас захищають. В учнів горять очі, вони проявляють живий інтерес, отже, мета цього меморандуму уже досягається», - підсумував вчитель предмету Захист України Володимир Теміров.

Військові з Кременчука долучаються до освітнього процесу в школах
Військові з Кременчука долучаються до освітнього процесу в школахВійськові з Кременчука долучаються до освітнього процесу в школахВійськові з Кременчука долучаються до освітнього процесу в школах
Військові з Кременчука долучаються до освітнього процесу в школах

Категория: Новини
Календар новин
«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Ваша думка
Авторизація


Статистика

 
 
  Офіційний сайт департаменту освіти м. Кременчука © 2011-2016
Розробка сайту - StroimWeb