Адреса: м. Кременчук, вул. Лейтенанта Покладова, 3       E-mail: info@kr-osvita.gov.ua
 
 
Наші друзі

КРЕМЕНЧУЦІ ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ОНОВЛЕНОГО СКЛАДУ ДИТЯЧОЇ ДОРАДЧОЇ РАДИ МІСТА КРЕМЕНЧУКА

Наприкінці минулого року розпорядженням міського голови було затверджено новий склад Дитячої Дорадчої Ради Кременчуцької міської територіальної громади у кількості 30 представників загальноосвітніх закладів міста, який має працювати протягом 2023-2024 та 2024-2025 навчальних років. Попередній, перший, склад, що працював протягом 2021-2023 років, виконав поставлені завдання, тож прийшла черга нових учнівських лідерів. 22 січня відбулося перше засідання оновленої Дитячої Дорадчої Ради, на якому обрано її керівний склад.Шляхом голосування присутні обрали голову Ради - нею стала Прядка Поліна – учениця Кременчуцького ліцею № 11 «Гарант» КРЕМЕНЧУЦІ ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ОНОВЛЕНОГО СКЛАДУ ДИТЯЧОЇ ДОРАДЧОЇ РАДИ МІСТА КРЕМЕНЧУКАКременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області. Заступником голови обрано Редченко Софію – ученицю Кременчуцького ліцею № 10 «Лінгвіст» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, а секретарем - Донченко Софію – ученицю Кременчуцької гімназії № 26 Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

Заступник міського голови Ольга Усанова, звертаючись до присутніх, зазначила, що на членів Дитячої Дорадчої Ради покладається велика відповідальність. Вониматимуть можливість не тількибрати участь у шкільному самоврядуванні, а й надавати свої пропозиції до рішень, які приймаються Кременчуцькою міською радою та виконавчим комітетом і стосуються дітей.

Представники департаменту у справах сімей та дітей та департаменту молоді та спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Анна Калюжна та Ігор Штефан познайомили членів ради з їх правами та обов’язками, а також заходами, які проводяться для дітей та молоді у Кременчуці. А представники ГО «Молодіжна щаслива родина» Артем Радіонов та керівник центру життєстійкості «Місце сили. Кременчук» Надія Купенко запросили дітей до участі у різноманітних заходах, які проводяться для юних кременчужан та їх батьків.

Планується, що такі засідання проводитимуться не рідше 1 разу на квартал, на них обговорюватимуться важливі питання, що стосуються життя юних жителів міста, роботи навчальних закладів, заходів для дітейта родин з дітьми тощо.

 

Нагадаємо, що у 2018 році Кременчук долучився до глобального руху «Громада, дружня до дітей та молоді» і отримав статус громади-кандидата. У рамках впровадження цієї ініціативи у 2021 році у Кременчуці було створено першу Дитячу Дорадчу Раду. Дитяча Дорадча Рада – це дорадчо-консультативний орган при виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області. ЇЇ створено з метою здійснення координації заходів, пов’язаних із забезпеченням консультацій з громадськістю з питань, що стосуються забезпечення прав дітей та залучення дітей до прийняття рішень в органах місцевого самоврядування.До складу Ради входять представники учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти Кременчука віком від 12 до 18 років.

КРЕМЕНЧУЦІ ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ОНОВЛЕНОГО СКЛАДУ ДИТЯЧОЇ ДОРАДЧОЇ РАДИ МІСТА КРЕМЕНЧУКА
КРЕМЕНЧУЦІ ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ОНОВЛЕНОГО СКЛАДУ ДИТЯЧОЇ ДОРАДЧОЇ РАДИ МІСТА КРЕМЕНЧУКА


Категория: Новини
Календар новин
«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Ваша думка
Авторизація


Статистика

 
 
  Офіційний сайт департаменту освіти м. Кременчука © 2011-2016
Розробка сайту - StroimWeb